tirsdag 7. august 2018

Mr.Steer - den beste burgeren på denne siden av himmelen?

Vel, når restauranten vi egentlig ville gå på, var stengt, og vi var slitne etter en lengre gåtur og absolutt klare for mat, så måtte vi bare finne en annen... Heldigvis er det sjelden langt mellom dem i Montreal.



På Rue Ste Cathrine (1108 Ouest / west), mellom Stanley og Drummond, ligger Mr. Steer som av mange kalles en "institusjon" i Montreal. Restauranten ble åpnet i 1958, i samme gate, men litt lenger øst. Den gangen hadde den plass til 9 personer!  I dag ser restauranten fremdeles ganske liten ut ved første øyekast, men synes bedrar... den plass til 200 gjester.


Den beste burgeren på denne siden av himmelen...


Første dagen vi var her, var det lunsjtid. Da var det egentlig ikke noe valg, vi måtte spise burger og spesialiteten "curly fries".  Ikke fordi de ikke har andre ting på menyen, men fordi det er det de er mest kjent for.   Litt for mye fries for meg, eller kanskje alt for mye, men den var god og burgeren var nesten som jeg skulle ha lagd den selv...  Skikkelig "hjemmelaget" burger av godt kjøtt.

De to andre gangene vi var her, spiste vi frokost. De serverer et godt utvalg av frokost, med og uten burger...  til veldig greie priser. Vi kunne få valgfritt egg med valgfritt tilbehør og mer avanserte eggeretter, inkl stekt egg med burger.  Vi valgte en enkel en: egg og bacon med toast og stekte poteter.  Enkelt og greitt og hyggelig.

Servicen var god, men spesielt den første dama som serverte oss var utrolig. Vi følte oss hjemme fra vi kom inn døra, hun var hyggelig, hadde humor og var effektiv. Nummer to var litt mer avtalt og den siste noe midt i mellom. "Innkasteren" som stod utenfor å reklamerte for byens beste burgers, var morsom i våre øyne, men noen oppfattet ham nok som slitsom.

Vel, vi var her 3 ganger i løpet av de drøye 4 ukene vi var i Montreal, så det må jo bety at vi liker denne plassen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar