torsdag 25. juni 2015

Ny dag, nye muligheter, ny frokost


Vi er tidlig oppe og gråter lite denne morgenen også.  Jeg plastrer vannblemma fra i går, på med sandaler (med sokker), og så er det ut å gå igjen.  Det er den store fikse-dagen i dag, og mens mannen går i en retning for å fikse metro-kortene våre, går vi to andre opp til sentrum og vestover mot en av de andre "stamplassene" våre Place Alexis Nihon Shopping senter, en drøy halvtimes spasertur fra her vi bor.  Passelig tur før frokost det...  Det var her vi pleide å spise frokost på Zellers før i tida, men den er nedlagt nå.  Litt vemodig, for der har jeg hatt mange frokoster og fine samtaler med min gode venninne fra Bahamas etter at vi hadde levert ungene i barnehagen.




I dag endte vi opp med en enkel frokost på Caféto i 2. etasje.  Croissant med egg og skinke og ost til tenåringen og engelsk muffin med det samme til oss andre.  Og kaffe, selvfølgelig, og varm sjokolade til den litt mindre voksne.  Alt dette for rett under 14 dollar.  En enkel frokost som nok ikke sitter like godt i magen som gårsdagens, men da har vi en unnskyldning for å ta et nytt lite pitstopp om ikke altfor lenge.

Alexis Nihon kjøpesenter er et ikke altfor stort kjøpesenter over 3 etasjer, med hovedsaklig små butikker inkludert apotek (Pharmaprix) hvor det også er postkontor, en stor sportsbutikk, Canadian Tire, Winners og et stort supermarked med godt utvalg av ferskvarer.  I tillegg er en "Food court" med forskjellige typer mat og små andre enkle spiseplasser.  Vi trives her fordi det er et brukbart utvalg av butikker og det er sånn akkurat passe travelt.

Beliggenhet: Omtrent 10-15 minutter å gå fra midt i Down Town, ligger på hjørnet av Avenue Atwater og Rue Ste.Cathrine vest.  Atwater Metro station (grønn linje) ligger under senteret og det er mange busser som stopper i området.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar