mandag 30. april 2018

Deg, meg og kaffe...

Her har vi vært både du og jeg og kaffe, og jeg og kaffe og hele familien, inkludert gjester fra Norge. Og det var hit familiens yngste ville gå da hun kom hjem fra sommerferie i Norge sommeren mellom 2. og 3. klasse. Ut å spise frokost! Til alle døgnets tider. Kaffen var forresten blant byens beste! Blir spennende å se om den er like god fremdeles!



På med skoene, ut å gå på jakt etter frokost. Dette er vårt gamle nabolag, så her er vi godt kjent og det er herlig å være her. Det er dette som er hjemme i Montreal for oss. Her bodde vi både første og andre gangen vi bodde i byen. Vi hadde et år i et annet området også, fint nok det - men det var her vi ville bo! Little Burgundy er et gammelt arbeiderstrøk som de siste årene har utviklet seg til å bli et trendy og finere område, selv med nye eller nyrenoverte leiligheter og stadig flere restauranter i små lokaler som tidligere stort sett var antikvariater og bruktbutikker. 

Rue Notre Dame Ouest



Og frokosten er slettes ikke verst den heller! Egg i flere varianter - og vafler! Vafler til frokost er jo helt fantastisk, synes noen. Med friske bær er det jo nesten sunt også! Can't wait!

Finne fram?
Toi, Moi & Café , 2695 Rue Notre Dame Ouest. Buss 36, corner Notre Dame og Atwater. Eller Metro til Lionell Groulx og gå sørover til Notre Dame og ta til venstre et par kvartaler.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar