mandag 13. mai 2013

Frokost på Eggspectation på Place des Arts


Montreal er full av gode plasser å spise frokost til svært varierende priser.  Eggspectation er ikke blant de billigste, men for oss nordmenn er det akseptable priser uansett. Eggspectation ble startet opp i Montreal i 1993.  I dag har de 6 restauranter i Montreal, 2 i Ontario, 5 i USA og 3 i India.

Her serveres det frokost hele døgnet i mange varianter og egg som hovedingrediens.  Men det finnes også pasta, biff, burgers og andre retter på menyen.  Servicen er god og effektiv, til tider noe overfladisk sammenlignet med en del andre plasser.  Den friskpressa juicen som finnes i mange varianter er deilig - og dyr, kaffen god, maten er god og porsjonene rikelige.

Denne restauranten ligger i Complexe Desjardin på Place des Arts.  Vi hadde lyst til å sitte ute og spise for været var bra og det er mye aktiviteter på Place des Arts, men da fikk vi beskjed om at det ikke var lov å sitte ute med barn.  Hvorfor spurte vi ikke om, og vi takket ja til et bord inne.

Det finnes både bedre og billigere frokostplasser i byen, men det er noe med Eggspectation som gjør at det er verdt minst ett besøk.

 Vi startet dagen med deilig juice.

Vi voksne gikk for stekte egg med bacon, skinke, pølser, bønner og stekte poteter - ikke noe mat for småspisere...  Det går forresten an mot et lite tillegg i prisen bytte ut potetene med en liten salat.  Jeg har gjort det noen ganger og det er virkelig verdt pengene.


Jeg foretrekker mine egg "Over easy" - dvs. såvidt snudd.

 Far i familien vil ha sine egg "Sunny side up"

 Mens den yngste vil helst ha pannekaker, og det fikk hun denne dagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar