søndag 12. mai 2013

Pedle boating on the canal - Pedalbåt på kanalen ved Atwater Market

Utrolig hva man kan gjøre midt i storbyen.

Det er helt fantastisk!  Et kvarters spasertur fra byens hovedhandlegate eller et par-tre metrostasjoner fra Down Town, ligger Canal Lachine der som et lite landlig paradis med båtliv og andre sommeraktiviteter.  Ta metro'n til Lionell Groulx og gå ned til Atwater Market - det er ikke bare rollerblades man kan bruke der!


Dette er et fantastisk friluftsområde i storbyen.  Den gamle vannveien inn til de store sjøene er rustet opp og er et paradis for fritidsbåter, padling, pedalbåter eller bare for å dyppe beina litt i vann mens man nyter livet og føler at man er langt unna det travle storbylivet.  Her kan du leie robåter, kanoer, motordrevne båter og pedalbåter.  Aldersgrensen er 16 år, så har du barn yngre enn det, må en voksen være med.  


Her er vi med på en padletur med en stor gjeng på kanalen.  Morsomt og informativt.  I tillegg til å være et flott friluftsområde med mange aktiviteter, er det et område fullt av historie. Dette er et gammelt fabrikkområde og som tidligere nevnt, en gang i tiden var dette den viktige sjøveien inn til de store sjøene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar