søndag 12. mai 2013

Rollerblading around The Market - På rollerblads langs kanalen rundt Atwater Market

Vi hadde lovt at noe av det første vi skulle gjøre når vi kom til Montreal, var å kjøpe nye Rollerblades til 11 åringen og han far sjølv. Da vi bodde i Montreal, var rollerblading en hyppig aktivitet som begge gledet seg til å ta opp igjen.  Det blir ikke fullt så mye av det her vi bor i Norge - bare akkurat nok til at vi kunne forsvare å kjøpe nye skøyter!


Det er flere muligheter til å gå på rollerblades, men et godt utgangspunkt er å ta metro'n til Lionell Groulx (grønn eller orange linje) og gå ned til Atwater Market.  Der kan man bunkre opp med mat og drikke om man ønsker og dra avsted langs kanalen enten vestover eller østover.  Det er noen kilometer med sykkelstier i begge retninger.



Ettersom det var første turen på en stund og med nye skøyter, valgte familiens to sprekeste å bare  skøyte et stykke østover langs kanalen med et par innlagte drikkestopp før de gikk tilbake til Markedet for å spise is og vente på familiens ikke-fullt-så-spreke som hadde vært ute og spist lunsj med gamle venninner.







Dette er et fantastisk område å bevege seg i enten til beins eller på to eller flere hjul.  Vi bodde i denne delen av byen i 7 år, så det er ingen hemmelighet at dette er vårt favorittområde. Her føler vi oss virkelig hjemme.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar